Ons verhaal

De plaats waar smaak en passie samenkomen. - KS Hoeve Liekens

Wij zijn Gert en Anja, uitbaters van Atelier Hoeve Liekens.

Achttien jaar geleden hebben wij onze eerste zaak opgericht, gelegen in een groene woonwijk in Mortsel. Wij verkochten vers vlees, charcuterie, verse salades en brood. Twee jaar later was de zaak aanzienlijk gegroeid en zagen we de kans om een heel mooi pand te kopen in het centrum van Mortsel.

Ondertussen zijn we hier 16 jaar bezig. Het pand bestaat uit drie delen. We hebben eerst het gelijkvloers, daar is de winkel gevestigd. Op de eerste verdieping is de koude en warme keuken en op de tweede verdieping, de refter en diepvries ruimte.

Onze naam vloeit voort uit het feit dat er aan de eerste winkel een oude boerderij stond met de naam Hoeve Liekens (erfgoed van de stad Mortsel). Ondertussen is de boerderij afgebroken. Onze naam is dus een mooie verwijzing naar die vroegere periode.

Onze slagerij heeft een zeer mooi aanbod aan profijten; vers vlees, charcuterie, kaas, salades, bereide gerechten, brood, verschillende conserven, wijnen, kruiden en sauzen.
Onze specialiteiten zijn vooral het vers vlees. Er zijn altijd nieuwigheden te ontdekken. Elke week zijn er verschillende promoties. Onze salades worden allemaal zelf bereid net zoals onze bereide gerechten.

Ons verkoopteam helpt u graag met een brede glimlach verder en staat altijd klaar om uw vragen en wensen te beantwoorden.

Heeft u een feestje, receptie of barbecue gepland dan hebben wij voor u altijd de gepaste oplossing. Van buffet tot kaastafel, van breugeltafel tot tapasschotel er is altijd wel iets dat u zal bekoren.
Mocht u toch nog een ander idee hebben dan kan dit altijd besproken worden. Dat is geen enkel probleem. Stuur ons gerust een mailtje.
Hoeve Liekens is de plaats waar ‘smaak en passie’ samenkomen. Breng zeker eens een bezoekje. Wij ontvangen u met open armen.